Prøv akupunktur

Noen ganger trenger vi litt drahjelp for å komme oss opp av dumpa og over på et bedre spor. Ingen greier alt alene. Spesielt ikke når vi står fast i en vond sirkel av smerter, dårlig søvn og utmattelse. Da kan det være verdt å prøve akupunktur. Det er mye mer behagelig enn du kanskje tror.

Mange syns det høres litt skummelt ut med akupunktur: «stikke nåler på kroppen, det må da gjøre vondt?!» Derfor blir de fleste overasket første gang de prøver, fordi akupunktur først og fremt oppleves som en svært forsiktig og avslappende behandlingsform (når den utføres av en kvalifisert akupunktør med skikkelig utdanning, vel og merke). Akupunkturnåler er svært tynne og settes forsiktig i huden og muskulaturen. Med god nåleteknikk kjenner man såvidt et lite stikk (ingenting mot å gå med konstante smerter eller andre helseplager), og etterpå vil de fleste kjenne at kroppen slapper mer og mer av. Mange opplever en dyp ro og det er ikke uvanlig å sovne på benken. Mindre anspenthet, bedre søvn og mer overskudd er ting folk ofte bemerker etter å ha fått akupunktur. Behandlingsformen består dessuten også av andre teknikker som oppvarming av punkter/områder på kroppen (moxibusjon) og kopping. I en time kombinerer jeg ofte flere teknikker, tilpasset den enkeltes helse og behov.

Uansett utgangspunkt er du i trygge hender hos meg. Jeg har jobbet som akupunktør siden 1998 med folk i alle aldre og livsfaser. Her kan du lese hva noen av dem har sagt om meg. Ønsker du å bestille time kan du gjøre det på nettbookingen.

På akupunkturforeningens hjemmesiden finnes du mer informasjon om hva akupunktur brukes til i Norge.