Jobb med meg

Jeg har jobbet som akupunktør siden 1998 og spesialisert meg på helseplager relatert til stress, utbrenthet og sammensatte psykosomatiske lidelser. Arbeidet mitt drar også nytte av mange års trening og undervisning i ulike kampkunster og meditative treningsformer som har gitt meg en helhetlig forståelse av hvordan vi kan styrke kroppen og nervesystemets evne til avspenning, restitusjon, balanse og vitalitet.

Les gjerne mer om hvordan en akupunkturbehandling hos meg foregår. Jeg tilbyr også veiledning for enkeltpersoner, studenter og kolleger, samt foredrag og kurs for små og store grupper.

For meg handler ikke medisin bare om å forstå sykdom, men å utforske hva som fremmer og opprettholder god helse – vårt menneskelige potensial.

Akupunktør MAF Minh Khai Mai-Thi

Selvfølgelig er jeg Akupunktør MAF (medlem av Akupunkturforeningen). På foreningens hjemmeside finner du nyttig informasjon om status for akupunktur i Norge og hva det kan benyttes ved.

For spørsmål og henvendelser til meg, benytte kontaktskjemaet nedenfor. Timer kan bestilles via nettbookingen her.